Familie-opstellingen, Therapie en Coaching:

Stap binnen bij TCO Aalsmeer

YogAletta werkt samen met Therapeutisch Centrum Oosteinder, gevestigd aan de overkant 🙂

TCO Aalsmeer is een kleinschalig centrum met een gevarieerd aanbod aan training, coaching en therapie op het gebied van gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

  • Therapie – PSYCHOSOCIALE THERAPIE: Psychosociaal therapeut  Marianne Buskermolen helpt je balans in je leven te herstellen!
  • Coaching – Van zoeken naar vinden: Coaching is bedoeld voor mensen die signaleren dat ze dreigen vast te lopen in hun huidige situatie op het gebied van werk, partnerrelatie, persoonlijke ontwikkeling en/of zingeving. Samen met  Marianne Buskermolen stel je de knelpunten vast en ga je op zoek naar mogelijkheden en oplossingen.
  • Trainingen: Van vastzitten naar bewegen, Levenskunst en ‘Mijn eigen wijsheid’

Van vastzitten naar bewegen:

Als je wilt dat er iets verandert, moet je in beweging komen. In onze groepstrainingen krijg je kennis en vaardigheden aangereikt die je helpen om van je ‘struikelblokken’, ‘stapstenen’ te maken op jouw levenspad. Je vitaliteit neemt toe en je levensenergie kan weer vrijuit stromen. De meerwaarde van samen leren, delen, elkaar versterken en ondersteunen in een groep, is dat het het proces versnelt en verdiept.

Levenskunst:
Voel je je uit balans en/of (bijna) burn-out? Wil je zicht krijgen op oude, niet meer gewenste patronen en verborgen belemmeringen vanuit je familiesysteem? Wil je in plaats van over-leven, veel meer gaan leven? Dan is  deze vitaliteitstraining van 9 dagdelen voor jou. Je verbetert je communicatie, versterkt je kwaliteiten en komt steviger in je schoenen te staan. Je vergroot je mogelijkheden om oude
patronen te doorbreken, verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven, je te richten op wat je wilt en te kijken naar wat je daar zelf aan kunt doen.

Mijn eigen wijsheid:
De ‘LevensKunst’ gedaan, of iets anders
op het vlak van persoonlijke ontwikkeling? Dan kan ‘Mijn Eigen Wijsheid’ hier een logische vervolgstap op zijn. Door aanpassing en liefde en loyaliteit voor het   (familie)systeem, raakt onze eigen innerlijke wijsheid en uniciteit bedekt. We willen erbij horen en voldoen aan verwachtingen van
anderen. In deze 4-daagse persoonlijke ontwikkelingsreis leer je hoe je vanuit alle meegenomen wijsheid, je eigen-wijsheid weer kan ont-dekken en kan
leven. Je versterkt je verbinding met de spirituele wijsheid van de bron die ten diepste in ieder van ons aanwezig is. Oude, niet meer effectieve patronen maken plaats voor nieuwe, die het proces van plek innemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen en ondersteunen.

Het is de moeite waard om de website van TCO Aalsmeer te bezoeken:

www.tco-aalsmeer.nl

“Hier kun je terecht voor therapie, groepstraining en coaching”

By | 2020-01-10T13:27:16+02:00 21 augustus 2016|Blog, Workshop|0 Reacties

About the Author:

YogAletta
“De meeste mensen leiden een gejaagd leven. Drukke baan, leuke vrienden en familie, maar overal wordt iets van je verwacht en dat geeft druk. Druk geeft spanning en als eindresultaat kun je onbalans oplopen tussen lichaam en geest. Door bewust met je lichaam aan de slag te gaan op een ontspannen manier kan je weer lekker in balans komen. Ik heb het zelf meegemaakt en wil graag zoveel mogelijk mensen hierbij helpen met Pilates en Yoga voor jong en oud". Ik geef les in verschillende vormen van Pilates&Yoga:Kinderyoga of -pilates helpt kinderen op een speelse manier meer lichaamsbewust te worden en te ontspannen. Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende yoga- of pilates lessen voor beginners of gevorderden: Yin Yoga, Hatha Yoga, Flow yoga en Poweryoga, Zwangerschapspilates, Pilates… Ben je jong of al wat ouder, skinny of curvy, fit of futloos: er is altijd wel iets dat bij je past. Yoga & Pilates is voor Every Body & Everybody!

Reageer