Flexibiliteit, betrokkenheid en kwaliteit

♥     PILATES & YOGA groepslessen
♥     Flexibiliteit: steeds wisselen van lestijd of juist doorplannen op vaste tijd en dag met het online reserveringssysteem.
♥     Losse lessen en rittenkaarten: je zit nergens aan vast.
♥     Kwaliteit: ervaren docenten en maximum aantal deelnemers
♥     Extra workshops, lezingen, klanksessies en gastlessen
♥     Massage
♥     Privéles & groepstrainingen op maat.
♥     Mooie, ruime en warme studio

Groepslessen Pilates en Yoga:

Keuze uit meer dan 10 pilates en yogalessen per week, zowel overdag als ’s avonds.
Online kun je het rooster inzien en lessen boeken.
Je zit niet vast aan 1 moment in de week en kunt steeds wisselen van soort les. Wil je wel jouw vaste moment en les, dan kun je doorplannen zodat je verzekerd bent van een plekje. Je kunt losse lessen afnemen of rittenkaarten.

De meeste lessen worden gegeven door Aletta. Zij heeft ruim 14 jaar relevante ervaring en opleiding. En blijft zich bijscholen in ziektebeelden (bijv. osteoporose), sport-specifiek bewegen, nieuwe medische inzichten etc.
Aletta werkt samen met collega’s die ook nooit uitgeleerd menen te zijn.

Keuze uit meer dan 10 pilates en yogalessen per week, zowel overdag als ’s avonds.

Over pilates:

De veilige en bewuste manier van bewegen helpt iedereen om soepel en sterk te worden of te blijven. Sommigen gebruiken pilates om te revalideren, topsporters creëren met Pilates een stevige en soepele basis voor hun sport (ballet, golf, tennis etc.). Hier wordt door heel precies te bewegen gewerkt aan de dieper liggende korset spieren. Je ontwikkelt een sterke buik en rug, en meer stabiliteit en mobiliteit in schouders en bekken. Mensen die last hebben van een ‘forward head posture’ (o.a. door veel gebruik van beeldschermen) of andere problemen in de lichaamshouding kunnen veel baat hebben bij Pilates. Meer informatie over pilates vind je hier.

Over yoga:

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Wie yoga beoefent, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt er voor dat je geest rustiger is en je minder emotionele druk ervaart. Yoga is meer dan alleen het uurtje op de mat. Je werkt aan een soepel en sterk lichaam, maar zeker ook aan een flexibele en sterke geest (mindset). Je vergroot je bewust-zijn, je aandacht voor jezelf en voor het nu. Aletta richt zich in haar lessen voornamelijk op de lichamelijke in- en ontspanning. De geestelijke ontspanning ‘lift daarop mee’. Aletta voelt zich zelf niet prettig bij chanten en wierook, dus zal dit bij de lessen dan ook niet gebruiken. Meer info over yoga vind je bij lesvormen.

Lessen op maat: privéles, duo-les, groepstrainingen of bedrijfsuitjes. 

Denk aan sessies (lessen, gebaseerd op pilates/yoga en soms ook massage) voor:

  • Atleten die sport-specifieke oefeningen willen doen om verder te komen in hun training of om hun sport te ondersteunen: soepeler, krachtiger en efficiënter bewegen. En blessures voorkomen.
  • Mensen die herstellende zijn van een blessure of ziekte, en nog niet mee kunnen komen in een groepsles.
  • Mensen met heel specifieke wensen of doelen of die niet in een groep willen oefenen.
  • Groepen vriendinnen die samen les willen: bijvoorbeeld yoga met de grote bal
  • Bedrijfsuitjes: een les of klanksessie met je team.
  • Familie-yoga: yoga met een gezin om de gezinsband en het vertrouwen & plezier te versterken.
  • Stoelyoga, zwangerschapsyoga en gehandicaptenyoga.

In de planning:

 • Workshops , Mindfulness, nek-en schouderworkshop, Klanksessies, familieopstellingen, Positief Denken etc
 • Tieneryoga met Monique
 • Kinderyoga.
 • UpandRun met Wegwijs Counselling & Coaching: begeleiding bij burn-out en re-integratie.

Mooie, warme studio in The Beach: een verborgen pareltje

Achterin het event centre The Beach ga je door de klapdeuren, via een halletje naar de mooie, ruime en warme studio. Smaakvolle muurschilderingen maken het geheel mooi af en sfeervol. Matten en props (hulpmiddelen zoals dekens, blocks en meditatiekussens) zijn aanwezig. Veel mensen noemen deze studio een verborgen pareltje waar je je helemaal op je gemak voelt.

2017-08-26T16:32:21+02:00

About the Author:

YogAletta
“De meeste mensen leiden een gejaagd leven. Drukke baan, leuke vrienden en familie, maar overal wordt iets van je verwacht en dat geeft druk. Druk geeft spanning en als eindresultaat kun je onbalans oplopen tussen lichaam en geest. Door bewust met je lichaam aan de slag te gaan op een ontspannen manier kan je weer lekker in balans komen. Ik heb het zelf meegemaakt en wil graag zoveel mogelijk mensen hierbij helpen met Pilates en Yoga voor jong en oud". Ik geef les in verschillende vormen van Pilates&Yoga:Kinderyoga of -pilates helpt kinderen op een speelse manier meer lichaamsbewust te worden en te ontspannen. Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende yoga- of pilates lessen voor beginners of gevorderden: Yin Yoga, Hatha Yoga, Flow yoga en Poweryoga, Zwangerschapspilates, Pilates… Ben je jong of al wat ouder, skinny of curvy, fit of futloos: er is altijd wel iets dat bij je past. Yoga & Pilates is voor Every Body & Everybody!