“Puur, schoon zonder chemische, synthetische, toevoegingen.
Alles uit de Natuur om jou in je natuurlijke kracht te brengen en te houden”

Deze etherische oliën werken in op de kern van je lichaam, op energie niveau dus zorgt de olie voor een herstel van disbalans. 

Te koop via studio YogAletta

Met mijn yoga- en pilatesstudio help ik mensen op weg naar een happy & healthy Body, Mind & Life. Mijn visie is dat als je aan ten minste 1 van deze 3 pijlers (BodyMindLife) werkt, de andere pijlers vanzelf óók meer in balans komen.

Deze etherische oliën, een van de puurste en dus krachtigste oliën op aarde, helpen mij hierbij nog meer.
Ben ik misselijk of heb ik buikpijn? Dan smeer ik Digest Zen op mijn buik of doe een druppel in een glas water, en ik voel mij stukken beter. De lavendel vind ik (en mijn partner) véél prettiger en natuurlijker dan de oliën die ik vroeger bij de drogist kocht om mee te ontspannen in de avond. Ik herkende direct de kwaliteit in geur en werking toen ik mijn eerste samples ontving.

Pepermunt helpt mij scherp te blijven en verfrist letterlijk mijn geest. Ook heb ik een frissere adem als ik een mondspoeling maak van water met 1 druppeltje hiervan.
Een aantal druppels Frankincense in mijn dagcrème zorgt voor een stralende huid.

Ook in mijn gezin begint de werking ons leven te ondersteunen: Ik ben aan het experimenteren met de aroma diffuser met een humeur-opwekkende, activerende of juist ontspannende olie. Deze etherische oliën werken in op de kern van je lichaam, op energie niveau dus zorgt de olie voor een herstel van disbalans.

Het werken met pure essentiële oliën heeft een grote invloed op je hersenen. Je limbisch systeem, het emotie reguleringssysteem maar ook de samenwerking tussen rechter en linker hersenhelft.

Ik ben nog flink aan het ontdekken met deze oliën en kan er geen genoeg van krijgen.
Enkele cursisten worden ook al ‘aangestoken’ met deze fascinatie voor de krachtige werking en ondersteuning.

We hebben als mens alles om onszelf in balans te houden. Puur, schoon zonder chemische, synthetische, toevoegingen. Alles uit de Natuur om jou in je natuurlijke kracht te brengen en te houden!

Op onze eigen sub-website bij DoTerra kun je filmpjes kijken over de producten en ook eventueel bestellen. Je kunt ook even een email sturen naar info @ yogaletta.nl en misschien kan ik iets aan mijn eigen maandelijkse bestelling toevoegen voor je.
Als ik je kan helpen met jouw ontdekkingstocht in deze oliën of als je tegen groothandelsprijzen wilt kopen zonder enige verplichting verder, neem gerust contact met ons op!

Locatie

YogAletta heeft een hele mooie eigen studio in

The-Beach-logo-150

the Beach
Oosteinderweg 247 Aalsmeer

Meer informatie

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen: info@yogaletta.nl

of gebruik ons contactformulier

By | 2019-06-01T21:43:40+02:00 29 november 2015|Blog|0 Reacties

About the Author:

YogAletta
“De meeste mensen leiden een gejaagd leven. Drukke baan, leuke vrienden en familie, maar overal wordt iets van je verwacht en dat geeft druk. Druk geeft spanning en als eindresultaat kun je onbalans oplopen tussen lichaam en geest. Door bewust met je lichaam aan de slag te gaan op een ontspannen manier kan je weer lekker in balans komen. Ik heb het zelf meegemaakt en wil graag zoveel mogelijk mensen hierbij helpen met Pilates en Yoga voor jong en oud". Ik geef les in verschillende vormen van Pilates&Yoga:Kinderyoga of -pilates helpt kinderen op een speelse manier meer lichaamsbewust te worden en te ontspannen. Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende yoga- of pilates lessen voor beginners of gevorderden: Yin Yoga, Hatha Yoga, Flow yoga en Poweryoga, Zwangerschapspilates, Pilates… Ben je jong of al wat ouder, skinny of curvy, fit of futloos: er is altijd wel iets dat bij je past. Yoga & Pilates is voor Every Body & Everybody!

Reageer