Yoga- en pilates lessen met de Aalsmeerpas en Amstelveenpas bij YogAletta

Met de Aalsmeerpas en de Amstelveenpas maakt de gemeente kortingen mogelijk op sociale -en culturele activiteiten voor inwoners met een laag inkomen of een uitkering. Sinds begin maart (2017) kunnen houders van een van beide passen tegen een sterk gereduceerd tarief ook deelnemen aan verschillende yoga- en pilateslessen bij YogAletta.

Iedereen mag meedoen

Mensen die in het bezit zijn van een Aalsmeerpas of Amstelveenpas kunnen sinds kort tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan yoga- en pilateslessen via studio YogAletta. Registreren, aanmelden en reserveren gaat allemaal digitaal. De pas hoeft dus ook niet te worden getoond voor, tijdens of na de les.

Verbinden

Yoga betekent (vertaald uit het Sanskriet) ‘verbinden’. Het streven is om via de lessen ook verbinding te maken met iedereen die hieraan deelneemt. Dat idee komt sterk naar voren uit de jeugd van de initiatiefneemster van deze actie en tevens eigenaresse van de yogastudio Aletta van Oostveen. Zij groeide op in Amsterdam en haar ouders kwamen tijdens haar jeugd in aanmerking voor de Stadspas. ‘Dankzij die pas konden we als gezin tóch een dagje naar de dierentuin met de tram én daar ook een ijsje eten. We konden meedoen, en die herinneringen koester ik nog steeds. Dus toen ik erachter kwam dat er nu een soortgelijke regeling bestaat, wilde ik daar zeker aan bijdragen”, licht ze toe.

Over de pas

De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners met een laag inkomen of een uitkering mee kunnen doen in de maatschappij. Op 1 oktober 2016 is de Aalsmeerpas gelanceerd; een kortingspas voor allerlei culturele en sociale activiteiten in Aalsmeer, Amstelveen en omstreken.

Meer informatie

Voor meer informatie over de pas kunt u terecht op de websites van de gemeenten: www.aalsmeerpas.nl of www.amstelveenpas.nl.
Meer informatie over de yogalessen met de pas, het registreren en het reserveren, kunt u hier lezen .

Uitleg hoe het werkt:

Als je een Aalsmeerpas of Amstelveenpas hebt, kun je voor € 6,- (i.p.v. € 15,-) meedoen op hierna genoemde tijdstippen.

Je registreert je voor het reserveringssysteem  en stuurt dan een email naar ons dat je een Aalsmeerpas/Amstelveenpas hebt, MET het volledige nummer dat op de achterkant van de pas staat. Daarna kun je lessen reserveren. Je kunt ook online betalen, zodat je de pas en de betaling niet hoeft mee te nemen naar de les. De lessen waarvoor dit gereduceerde tarief geldt:

Maandag: 13.30 Hatha Yoga

Donderdag: alle groepslessen

Vrijdag: alle groepslessen

Zaterdag: 10.00 uur Yin / Yang Yoga Flow

De overige lessen zijn ook voor iedereen toegankelijk en te reserveren, alleen niet tegen dit tarief.

2019-09-17T12:59:26+02:00

About the Author:

YogAletta
“De meeste mensen leiden een gejaagd leven. Drukke baan, leuke vrienden en familie, maar overal wordt iets van je verwacht en dat geeft druk. Druk geeft spanning en als eindresultaat kun je onbalans oplopen tussen lichaam en geest. Door bewust met je lichaam aan de slag te gaan op een ontspannen manier kan je weer lekker in balans komen. Ik heb het zelf meegemaakt en wil graag zoveel mogelijk mensen hierbij helpen met Pilates en Yoga voor jong en oud". Ik geef les in verschillende vormen van Pilates&Yoga:Kinderyoga of -pilates helpt kinderen op een speelse manier meer lichaamsbewust te worden en te ontspannen. Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende yoga- of pilates lessen voor beginners of gevorderden: Yin Yoga, Hatha Yoga, Flow yoga en Poweryoga, Zwangerschapspilates, Pilates… Ben je jong of al wat ouder, skinny of curvy, fit of futloos: er is altijd wel iets dat bij je past. Yoga & Pilates is voor Every Body & Everybody!